Bora bora vakantie ᐈ Beste All inclusive resorts (2024) (2024)

Vakantie Bora Bora


Het is een klein paradijselijk eiland in de Stille oceaan. Het eiland vormt samen met118 andere eilanden Frans-Polynesië en ligt tussen Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika. De eilanden liggen verspreid over meer dan 250000km² zeeoppervlakte. Bora Bora ligt 260 km ten westen van de hoofdstad Papeete en wordt gezien als een van de mooiste plekken om op huwelijksreis te gaan. Wij begrijpen wel waarom. Zo zijn er parelwitte stranden, waterbungalows waarbij je op het water zweeft en er is een fantastische onderwaterwereld aanwezig. Let op: Vliegen naar dit paradijs is wel tussen de 30 en 47 uur, maar dan kom je ook op een van de mooiste plekken van de wereld. Wij geven in dit artikel graag meer informatie voor een reis naar dit eiland van Frans-Polynesië.

Inhoudsopgave

720 aanbiedingen

Bezoek website

243 aanbiedingen

Bezoek website

200 aanbiedingen

Bezoek website

200 aanbiedingen

Bezoek website

NatuurHigh

CultuurHigh

Bora bora vakantie ᐈ Beste All inclusive resorts (2024) (5)

5 redenen waarom een vakantie Bora Bora een goede keuze is:

  • Verblijven in een waterbungalow
  • Ultieme ontspanning en relaxte sfeer
  • Parelwitte stranden en geweldig mooie zee
  • Goede locatie om te duiken
  • Geweldige resorts

Beste reistijd

Het hele jaar door is het prachtig weer. De beste reistijd om naar het eiland op Frans Polynesië te gaan is van Mei t/m Oktober. In deze periode valt er bijna geen regen. IN de periode November t/m april is dit wel het geval. Hoewel het verder het hele jaar door rond de 28 graden is, raden wij toch aan om te kiezen voor de periode waarin he bijna altijd droog is.

Wat kost een weekje Bora bora?

Je zal gemiddeld tussen de €120-€150 kwijt zijn voor een weekje. Dit is exclusief vlucht. Doordat er veel 5-sterren resorts zijn, zijn de kosten per nacht ook duur. Voor een vliegticket betaal je gemiddeld €1500 voor een retourticket.

Hoe veilig is Bora bora?

Het reisadvies naar frans Polynesie en dus ook Bora bora is groen. Dit betekent dat het veilig is om af te reizen naar de eilandengroep. Zo gelden dezelfde veiligheidsregels als in Nederland en er is ook weinig tot geen criminaliteit. Er kunnen in de periode november t/m april wel tropische cyclonen zijn.

Bora Bora all inclusive

Een vakantie Bora bora is perfect voor all inclusive. Zo zit je vaak op een eiland waar alleen het resort te vinden is en dus geen supermarkt of veel keuze in verschillende restaurants. Een vergelijking met Malediven is snel gemaakt. Hierdoor kiezen veel mensen voor een all inclusive op Bora Bora. Het prettige hiervan is dat je verder geen zorgen meer hebt, je hoeft alleen naar de bar of het restaurant te lopen om eten of drinken te pakken. Bijna alle all inclusive resorts hebben daarnaast een spa, zwembad en verschillende mogelijkheden om te sporten. Zo heb je een fantastische vakantie op dit paradijselijke eiland. Zo biedt Tui all inclusive reizen aan naar luxe accommodaties.

Beste resorts

Hieronder hebben wij een lijst samengesteld met de beste resorts voor een Bora Bora vakantie. Deze resorts zijn van alle gemakken voorzien en krijgen zeer goede beoordelingen. Bekijk hieronder onze top 5:

1.Four reasons Bora Bora

Het Four reasons is absoluut onze nummer 1 bestemming voor een Bora Bora vakantie. Het resort ligt op Point Matira. Dit Eiland is door het bekende blad US news zelfs uitgeroepen tot beste eiland ter wereld. Four reasons beschikt over prachtige waterbungalows, een privé strand, overloopzwembad en daarnaast biedt het gratis snorkeltochten aan. Vanaf je kamer heb je prachtig uitzicht over de zee en de dichtstbijzijnde vulkaan. De afstand tot de luchthaven is slechts 15 minuten.

Bora bora vakantie ᐈ Beste All inclusive resorts (2024) (6)

2. Conrad Bora Bora Nui

Dit luxe resort Bora Bora is gelegen aan een privéstrand op Motu Toopua. Wanneer je aankomt kan je een prachtig wit strand met bungalows op zee verwachten die van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan 4 restaurants, een overloopzwembad, Spa, Fitnessruimte en 3 verschillende barren. Een resort als zie je maar weinig en is ideaal voor een huwelijksreis Bora Bora. In totaal zullen de kosten voor een retourticket tussen de 900 en 1200 euro zijn.

Bora bora vakantie ᐈ Beste All inclusive resorts (2024) (7)

Bekijk prijs en beschikbaarheid

3. Pearl Beach resort en Spa

Geniet van een tuinkamer met prive zwembad, een kamer aan het strand of een bungalow boven het water. Alle kamers zien er zeer luxe uit en hebben een zeer mooi uitzicht over de berg Otemanu. Daarnaast kan je genieten van 3 zeer goede restaurants, een spa, een duikcentrum en een tennisbaan. Pearl beach is dichtbij de luchthaven. Zo ben je er al binnen 10 minuten met de boot die door het luxe resort Bora Bora zelf wordt geregeld.

Bora bora vakantie ᐈ Beste All inclusive resorts (2024) (8)

Bekijk prijs en beschikbaarheid

4.Intercontinental

Dit resort is te vinden aan het Matira point strand waar alleen Intercontinental te vinden is en bovendien dus alleen voor voor gasten toegankelijk is. Je slaapt op een waterbungalow die beschikt over alles wat je nodig hebt. er zijn verschillende soorten waterbungalows beschikbaar waarbij je zelf eentje kan huren van 10.000 euro per nacht. Je kan veel watersporten beoefenen. Denk bijvoorbeeld aan kajakken, snorkelen en duiken. Het Noa Noa restaurant is erg goed en biedt de mogelijkheid om buiten en binnen te eten.

Bora bora vakantie ᐈ Beste All inclusive resorts (2024) (9)

Bekijk prijs en beschikbaarheid

5.The St Regis Resort

Wanneer je kiest voor een vakantie Bora Bora naar St Regis kom je terecht in een waar paradijs. Je kan kiezen voor een waterbungalow en een luxe villa aan het strand. Er zijn in totaal 2 zwembaden, 2 restaurants en er is een spa aanwezig. Daarnaast zijn er ook twee bars waar je na een zonnige dag een co*cktail kan bestellen.The Lagoon ( het restaurant van St Regis) bevindt zich ook boven water waardoor dit ideaal is voor een romantisch avondje. Ook leuk om te benoemen dat het een buttlerservice heeft.

Bora bora vakantie ᐈ Beste All inclusive resorts (2024) (10)

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Vliegtickets

Heb jij al geboekt bij een van de vele luxe resorts? Dan is het alleen nog nodig om vliegtickets Bora Bora te boeken. Helaas gaan er geen directe vluchten naar het eiland, maar dien je een overstap te doen. Veel vluchten hebben een tussenstop op San Francisco die daarna doorvliegen naar Papeete en daarna naar BoraBora. In totaal zal de reis tussen de 30 en 47 uur zijn.

FAQ – Veelgestelde vragen

  • Wat kost een Bora Bora vakantie?
    Dit ligt helemaal aan je budget. Gemiddeld zal je voor een vakantie Boro Bora gemiddeld 1800 euro per persoon kwijt zijn. Rekening houdend met 120 euro.
  • Waarom kiezen voor een reis naar dit eiland?
    Veel mensen kiezen voor een vakantie Bora Bora omdat het wordt gezien als een waar paradijs door de parelwitte stranden, de mooie natuur en de waterbungalows die op zee liggen.
Bora bora vakantie ᐈ Beste All inclusive resorts (2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 6004

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.